Pib 104039096

+38164 / 182 33 32

markovicmirko84@gmail.com

+38165 / 282 33 32

Kombi prevoz Beograd i inostranstvo, transport robe i stvari

Najčešće prevozno sredstvo koje se koristi jeste kombi. On je za ove potrebe omiljen ne samo među onima koji obavljaju usluge transporta, već i među korisnicima njihovih usluga. Jedna od prednostikombi prevoza jeste njegova vrlo pristupačna cena, s obzirom da je reč o najjeftinijem vidu transporta robe.

Za razliku od vožnje kamiona, vožnja kombijem je dozvoljena u bilo koje doba dana i noći i u bilo kom delu grada. To dodatno olakšava i ubrzava posao.

Za slučajeve vremenskog ograničenja za utovar istovar robe odnosno prilaza objektu, možete nas pozvati radi dogovora o pogodnom vremenu kada se roba može dostaviti ili kada se može obaviti usluga preseljenja.

Prednosti za kombi prevoz Beograd

  • Lagodnije kretanje kroz grad u odnosu na druga transportna sredstva
  • Lak prilaz objektima radi utovara i istovara robe
  • Kombi prevoz do 5 euro paleta
  • Veliki tovarni prostor do 15 m3

Kombi kamion Reno Master

NOVO!!! Naš vozni park je proširen za još jedno teretno vozilo Reno Master sa utovarnom rampom, idealan za gradske vožnje kao zamena kamionima kod prevoza robe manje težine. Kombi-kamion Reno Master dimenzije tovarnog prostora dužina 4,2m širina 2,1m i visina 2,2m sa kubikažom oko 19m3.

Kombi Citroen Jumper

NOVO!!! Slušamo zahteve naših poslovnih partnera i uvodimo novo moderno kombi vozilo Citroen Jumper u naš vozni park za brzi kombi prevoz svih vrsta tereta. Ovo kombi vozilo ima sledeće karakteristike dimenzije tovarnog prostora dužina 3,6m širina 1,8m i visina 2,2m nosivost 1400kg.

Kombi preko 3,5tone Iveco Daily

Proširenje usluge kombi prevoza robe preko 3,5 tone!!! Autoprevoz Marković je proširio vozni park teretnim kombi vozilom Iveco Daily za transport robe težine preko 3,5 tone. Svojim sadašnjim i budućim klijentima na raspologanju je kombi vozilo sledećih karakteristika: dužina tovarnog prostora 4,5m visina 2,15m širina 1,7m nosivost 3.900kg. Pozovite nas i uverite se u kvalitet usluge prevoza koju pružamo.

Detaljno možete pogledati na stranici galerija.

Kombi prevoz robe Beograd Kragujevac

Prevoz robe kombi vozilom Mercedes Sprinter maksi dimenzije tovarnog prostora za pravno lice, redovno angažovanje. Ukoliko želite posebne uslove za redove ture pozovite broj sa sajta za dogovor!

Kombi prevoz Beograd,
za sve relacije

  • Brza i pouzdana usluga
  • Povoljna cena prevoza
  • Profesionalni vozaci
  • Maksi kombi vozila, veliki tovarni prostor

Kombi prevoz robe i stvari,
dostava u Srbiji

Ako Vam je potreban kombi prevoz u Srbiji ili dostava robe i stvari u bilo koje mesto u unutrašnjosti, kao sastavni deo usluge kombi prevoz Beograd, prava smo kompanija za vas. Na osnovu brojnih uspešno odradjenih poslova možemo slobodno reći da smo u stanju da se uhvatimo u koštac sa svakim izazovom. Podrazumeva se poštovanje rokova i satnica, tako da po tom pitanju ne pravimo kompromise. Poštujemo Vaše vreme isto kao i svoje. Obavljamo prevoz brzo, efikasno, profesionalno i bezbedno.

U našem voznom parku imamo kombi vozila nosivosti do 1500kg i dužine 4,2m, marke Citroen, Volkswagen i Mercedes Benz a za transport robe preko 3,5 tone u ponudi je teretni kombi Iveco Daily čija je nosivost 3900kg. Tovarni prostor prihvata 5 euro paleta i ima skoro 15m3 prostora za kabastu robu.